• Levering in Nederland en België
  • Betaal veilig met IDEAL
  • De beste prijs van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
Keurmerk webwinkel

DOE-HET-ZELF PAKKETTEN

STRING-OMVORMER PAKKETTEN MET 360WP DMEGC ZONNEPANELEN


Een zonnepanelen pakket aanschaffen

Wanneer je een zonnepanelen pakket aanschaft is het van belang dat je met diverse factoren rekening houd. Een zonnepanelen pakket bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en het materiaal om de onderdelen te bevestigen. De combinatie van zonnepanelen en omvormer is volledig afhankelijk van de situatie waarin het moet worden aangebracht. Bij ons is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin wordt jou precies duidelijk wat voor zonnepanelen pakket jij nodig hebt. Het is namelijk zo dat het perfect op elkaar afgestemd moet zijn, omdat je dan het optimale resultaat behaalt. Ze kunnen eenvoudig op het dak worden geklikt door iedere doe het zelver. Voor een duidelijke handleiding kan je op onze informatie pagina kijken. Wanneer je het zelf doet, ben je veel goedkoper uit dan wanneer je het een installateur laat doen. Zo is het mogelijk om wel 40% te kunnen besparen. Het is daarom ook zeker interessant om het zelf te installeren!

De aanschaf van zonnepanelen

MDG Solar maakt het mogelijk om zonnepanelen te bestellen voor een plat en schuin dak. De pakketten zijn zo samengesteld dat je het optimale resultaat behaalt. Garantie is per product afhankelijk. In veel gevallen kun je uitgaan van 10 a 15 jaar. Wij hebben een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Bij een doe-het-zelf pakket is het van belang dat er onderling een dag van levering wordt afgesproken, omdat je aanwezig moet zijn bij ontvangst. Levering kan mogelijk worden gemaakt 2 dagen na bestellen. Zorg dat je thuis bent! Bij ons krijg je kwaliteit zonnepanelen waarbij geen complicaties optreden. Zo verkopen wij alleen bekende merken en daarom kunnen wij ook fantastische garanties aanbieden.

Onze producten worden inclusief BTW aangeboden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan aan het einde van je aankoop. Tevens is het mogelijk om de BTW terug te vorderen. Bekijk meer informatie op onze BTW terugvorderen.

Waarom Clicfit EVO van Esdec

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 5 GWP geïnstalleerd met onze systemen, zijn wij wereldwijd een leidende speler.

 

Download de handleiding van Click Fit EVO

Brochure Click Fit EVO NL A 4
PDF – 1,7 MB 713 downloads

Portrait of Landscape ?

Wij vragen u ook of u de panelen portrait of landscape wilt plaatsen. Portrait betekent dat de korte zijde van over het algemeen 1000mm horizontaal staat. In landscape heeft u de lange zijde van over het algemeen 1650 mm horizontaal. Landscape montage is altijd iets duurder omdat u dan meer rails nodig heeft. Wij leveren de montagerails altijd horizontaal. kiest u een pakket, dan krijgt u universele haken van ons. Deze haken kunt u 360 graden draaien.