• Vandaag besteld, Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd
  • Levering in Nederland en België
  • Betaal veilig met IDEAL
  • Wij installeren door heel Nederland
Home » Offerte » Projecten

Zonnepanelen voor boerderijen.

Zonnepanelen boerderij

Boerderijen hebben vaak een perfect uitgangspunt voor zonnepanelen. Niet alleen wordt er op een boerderij het hele jaar door relatief veel stroom gebruikt, ook is er vaak veel dakoppervlak met een gunstige ligging aanwezig om een zonnepanelen installatie op te kunnen plaatsen. Daarnaast zijn er voor zonnepanelen bij een boerderij diverse interessante regelingen beschikbaar, die een investering in zonnepanelen erg rendabel maken voor agrariërs.

Duurzaam agrarisch beleid

Het grootste gedeelte van onze referenties bestaat ook uit zonnepanelen projecten voor boerderijen en agrarische bedrijven, met name in de provincies Gelderland en Overijssel. Boerderijen hebben vaak overdag – als de zon schijnt - een grote stroomafname, dat maakt de installatie van zonnepanelen erg interessant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan melkveehouders met een melkrobot, varkenshouders en kippenhouders met ventilatoren of fruittelers die fruit koelen. Daarnaast dragen zonnepanelen bij aan het duurzame agrarische beleid dat bij veel boerderijen gevoerd wordt.

Zonnepanelen voor bedrijven

Investeren in duurzame energie voor bedrijven

U bent zich aan het oriënteren om te investeren in groene energie voor uw organisatie maar ziet door de bomen het bos niet meer. Hoeveel zonnepanelen kunnen we plaatsen, kunnen we energie neutraal worden en krijgen wij hier subsidie voor? Aan welk energielabel moeten wij straks voldoen en hoe groot is de bijdrage van zonnepanelen op ons energielabel? Uit de praktijk blijkt dat er veel vragen zijn rondom duurzame energie en wij willen u graag helpen om deze vragen te beantwoorden.

De overheid heeft een aantal subsidies in het leven geroepen voor de zakelijke markt om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren. De SDE+ subsidie is voor grootverbruikers en er zijn enkele voorwaarden waaraan moet worden voldaan.

Wij willen u graag verder helpen met het gehele project om uw dak van uw bedrijf te voorzien van zonnepanelen. 

 

Neem contact met ons op