• Levering in Nederland en België
  • Betaal veilig met IDEAL
  • De beste prijs van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
Home » Informatie » Onze complete pakketten

Wat is de beste zonnepanelen prijs? Wij helpen u verder aan goede én voordelige zonnepanelen

Net als bijvoorbeeld de aanschaf van een auto, het boeken van een vakantie of verhuizen, is de keuze voor verduurzaming van uw woning een project waar veel geld mee gepaard gaat. Dat geldt bijvoorbeeld ook wanneer u zonnepanelen kopen wilt. Ga bij dit soort investeringen cq. verbouwingen dan ook niet voor de laagste prijs, maar houd ook de kwaliteit in de gaten. Goedkoop is bij de aankoop van zonnepanelen vaak duurkoop. Zorg er daarom voor dat u kwalitatief goede zwarte zonnepanelen bestelt voor een concurrerende prijs.
 

Waarom onze zonnepanelen prijs zo scherp is

Voor de scherpste en laagst mogelijke zonnepanelen prijs bent u bij MDG Solar aan het juiste adres. Om diverse redenen is zonnepanelen kopen bij ons voordeliger dan bij andere aanbieders.
In de eerste plaats kopen wij onze voorraad panelen groot in, direct bij de fabrikant, waardoor de gemiddelde inkoopkosten van een zonnepaneel laag zijn. Uiteraard berekenen we dit prijsvoordeel door naar onze klanten.
Als groothandel kopen wij daarnaast in grote hoeveelheden in, wat de prijs nog eens extra drukt.
En in de derde plaats zijn wij als aanbieder van zonnepanelen uniek doordat we een van de weinige aanbieders in Nederland zijn die complete zonnepaneelpakketten aanbiedt die kant en klaar aangekocht en zelf gemonteerd kunnen worden. Panelen in pakketvorm drukken natuurlijk de prijs.

 

Ten slotte is een factor van belang die ons helpt scherpe tarieven te hanteren, het feit dat we voor een aanzienlijk deel digitaal, via onze webshop, werken en verkopen. Dit is gunstig, want het beperkt de arbeidskosten en daarmee de prijzen voor onze producten.

Wat kunt u qua prijsstelling bij ons verwachten?

Onze pakketprijzen voor een set panelen zijn meer dan aantrekkelijk. Zo kunt u zelf een pakket op maat samenstellen. Zo kunt u bij ons al voor 860 euro all in twee 310 Wp zwarte zonnepanelen kopen voor hellende ofwel schuine daken, compleet met alle benodigdheden om de panelen te installeren. Dat betreft dus een omvormer van het topmerk Growatt, DC bekabeling, installatiematerialen, een wifi-kit, maar uiteraard ook een complete handleiding en een installatievideo. Dakrails en specifieke bevestigingsmaterialen om de panelen mee op het dak vast te zetten, kunt u eenvoudig via onze webshop los bijbestellen en zo uw eigen totaalpakket maken.

Verder zoeken in onze webwinkel

Wilt u al onze zonnepaneelpakketten zien of zelf uw ideale pakket panelen samenstellen? Ga dan nu naar onze webshop en bekijk alle pakketten met bijhorende zonnepanelen prijs, die wij u te bieden hebben.

 

Schuin dak installatie 

Plat dak installatie 

Subsidie regeling 2019

Subsidie zonnepanelen 2019? Welke mogelijkheden zijn hiervoor en is het eigenlijk wel interessant om zonnepanelen te kopen met een subsidie? Voor particulieren en zakelijke gebruikers zijn er verschillende mogelijkheden.

Lees meer »