• Vandaag besteld, Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd
  • Levering in Nederland en België
  • Betaal veilig met IDEAL
  • Wij installeren door heel Nederland
Home » betaal methode

BETAALMETHODEN

Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW. Je rekent meteen af in onze webshop met één van de volgende betaalmiddelen. Het is bij MDG Solar systems mogelijk om gespreid te betalen, dit is mede mogelijk gemaakt door Klarna gespreid betalen. 

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDEAL betaald u via internet bankieren van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Geen bijkomende kosten

Klarna 

Betaal later mogelijkheid.

Koop vandaag, en geniet direct na bezorging alvast met volle teugen van je aankoop. Je kan tot en met 14 (of 30) dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je online of in de app natuurlijk. Met één klik, via iDEAL – alles kan!

Overboeking

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. De consument dient naast ons rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst is de betaling gegarandeerd en kan deze niet meer worden teruggedraaid door de consument. Na ontvangst kunnen wij de volgende werkdag uitbetalen op je zakelijke bankrekening